Sloboda nemoćna protiv BL Voleya
Gošće iz Banja Luke bile su jednostavno dominante u večerašnjem susretu

4. kolo Premijer lige BiH za odbojkašice

Sloboda nemoćna protiv BL Voleya

E. Dindić, foto: E. Dindić

Odbojkašice Slobode poražene su na svom parketu u 4. kolu Premijer lige BiH od BL Voleya rezultatom 3:0 (25:15, 29:27, 25:18).

Prvi set je protekao u apsulutnoj dominaciji gošći iz Banja Luke, koje su od početka do kraja imale vodstvo i zasluženo osvojile prvi set.

U drugom setu gledali smo uzbudljivu odbojku, Banjalučanke su vodile od početka susreta. Međutim, tuzlanske odbojkašice preokreću na 26:25, ali su napravile poslije toga dvije greške i ekipa BL Voleya osvaja i drugi set rezultatom 29:27.

Treći set rutinski rješava ekipa BL Voleya za sigurnih 25:18 i 3:0 u setovima.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

Sloboda je sa ovim porazom ostala na sedam osvojenih bodova, dok je BL Voley zabilježio četvrtu pobjedu iz isto toliko susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi