Kula u Gradačcu bolja od Jedinstva
Foto: Radio Gradačac

Prva utakmica finala Playoffa za prvaka

Kula u Gradačcu bolja od Jedinstva

Odbojkašice Kule iz Gradačca slavile su u prvoj utakmici finala Playoffa za prvaka BiH nad ekipom Bimal-Jedinstva iz Brčkog rezultatom 3:2.

U neizvjesnoj utakmici odigranoj u dvorani Vaso Pelagić, gošće su nakon prvog seta vodile sa 1:0 nakon čega je Kula napravila preokret i povela sa 2:1. Jedinstvo je u četvrtom setu s ubjedljivih 25:12 došlo do poravnanja na 2:2, ali je odlučujući peti set pripao domaćim odbojkašicama koje su slavile sa 15:12.

Druga finalna utakmica igra se u Brčkom, a ukoliko rezultat bude neriješen, bit će odigrana i majstorica čiji će domaćin ponovo biti ekipa Bimal-Jedinstva.

Prva utakmica finala Playoffa za prvaka
Kula Gradačac - Bimal-Jedinstvo 3:2 (18:25, 25:21, 25:17, 12:25, 15:12)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi