Trener OK Kakanj 78

Lepić: Ovo je realan omjer snaga

S. Mlaćo

Odbojkaši Kaknja danas su u Sarajevu sasvim očekivano sa 3:0 u setovima nadigrali domaću Bosnu, u susretu 10. kola Premijer lige BiH u odbojci

Kakanjci su pokazali mnogo više od Sarajlija, cijelu utakmicu dominirali i zasluženo slavili, a na kraju pobjedu proslavili sa svojim navijačima u Maloj dvorani KSC Skenderija.

"Ja bih čestitao prvoj svojoj ekipi, a Bosni na prikazanoj igri. Mislim da je ovo realan omjer snaga i nada se da će se Bosna izvući iz donjeg dijela tabele", kazao je trener Kakanjaca Ermin Lepić.

Kakanjci su trenutno na drugom mjestu i mogu biti zadovoljni dosadašnjim dijelom sezone.                                   

"Glupo bi zvučalo da kažem da ne može bolje, ali to je to. Ono što smo zacrtali to smo za sada i odradili. U narednom kolu igramo protiv Radnika iz Bijeljine, a tamo smo prvo kolo izgubili i to nam je bio jedini poraz. Sada ćemo imati priliku da se revanširamo", dodao je Lepić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi