Član OK Bosna Sarajevo

Mahmutović: Ovo će za nas biti prekretnica

Samir Mlaćo

Odbojkaši sarajevske Bosne večeras su u 7. kolu Premijer lige BiH u odbojci savladali OK Maglić iz Foče sa 3:1 u setovima, te upisali drugu pobjedu ove sezone.

Gostima je pripao prvi set, ali su domaći kvalitetnom i veoma hrabrom igrom bodreni podrškom navijačima napravili preokret za nove bodove. Nakon utakmice za SportSport.ba je govorio najiskusniji član OK Bosna Damir Mahmutović.

"Prije svega drago mi je pozdraviti ovu publiku i punu dvoranu u Skenderiji, jer to nije bilo odavno u našem gradu. Odbojka se vratila na velika vrata, a kao što ste vidjeli teška utakmica, puna preokreta, ali smo na kraju presudili u našu korist. Momci su se zalagali, ginuli za svaku loptu i zaslužili smo ovu pobjedu", kazao je Mahmutović.

Slijedeće kolo odbojkaši Bosne imaju veoma teško gostovanje.

"Naredno kolo idemo u Gacko, teško gostovanje, ali nadam se uz ovakav trening i ove fine momke da rezultat neće izostati. Ovo je večeras velika prekretnica za nas, jer su momci mladi i još uvijek traže svoje iskustvo. Ovo će biti dodatna injekcija da krenemo dalje", dodao je naš sagovornik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi