Turska odbojkašica usred meča podignula dres dovoljno dugo da svi ostanu u čudu zbog viđenog

Riječ je o 22-godišnjoj Elif Sahin

Turska odbojkašica usred meča podignula dres dovoljno dugo da svi ostanu u čudu zbog viđenog

A. Čaušević

Odbojkašice slove za jedne od najzgodnijih sportistkinja i redovno privlače pažnju pogotovo na mečevima kako zbog ljepote tako i zbog tjelesnih figura. 

Turska je sigurno u grupi najboljih odbojkaških reprezentacija svijeta što je potvrđeno ljetos osvajanjem Evropskog prvenstva nakon što su poslije velike drame pobijedile Srbiju.

Za tursku reprezentaciju igra niz fantastičnih odbojkašica. Među njima je svakako Zehra Gunes, dok je tu i Meliha Smajlović, djevojka rođena u Gradačcu koja je uzela tursko prezime Diken.

Među velikim nadama je 22-godišnja Elif Sahin koja je na meču finala protiv Srbije bila protagonist slučajne scene koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Naime, nakon jednog okončanog poena Sahin je podignula dres, sve je trajalo "treptaj oka", ali je i to bilo dovoljno dugo da sve prisutne ostavi u čudu.

Oglasi

Ova odbojkašica visoka 189 cm je pokazala da ima zaista impresivne trbušne mišiće na čemu bi joj pozavidjeli i mnogi muškarci.

Sportistkinje provode dosta vremena u teretani kako bi održali kondiciju, međutim rijetko ko da od odbojkašica ima tako razvijene trbušne mišiće kao što je to slučaj sa turskom reprezentativkom.

Odbojku je počela igrati u rodnoj Ankari, a nakon što je pokazala veliki talenat prešla je u ekipu Eczacibasi Dynavit koja je nedavno postala svjetski klupski prvak.

Sahin igra na poziciji setera, a zanimljivo da je s njom do ove godine u istoj ekipi igrala i dvije godine starija sestra Saliha.

[instagram]https://sportsport.ba/odbojka/odbojkasica-skidanje-dresa/457075[/instagram]

Ova 22-godišnjakinja je jako popularna u Turskoj gdje je prati više od 200.000 fanova na Instagramu, a svojim objavama ponekad zna privući pažnju, prije svega zbog elegantnog izdanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi