Čuvena odbojkašica u studio došla bez grudnjaka, kad se okrenula svi su ostali u čudu šta vide

Potpuna transformacija 54-godišnjakinje

Čuvena odbojkašica u studio došla bez grudnjaka, kad se okrenula svi su ostali u čudu šta vide

A. Čaušević

Jedna od najboljih brazilskih odbojkašica ikad je odlučila da iznenadi tamošnju javnost potpunom transformacijom svog izgleda. Rezultate je pokazala gostujući u jednoj emisiji i sve je ostavila u čudu.

Legendarna Marcia Fu danas ima 54 godine, a vrhunac svoje slave imala je 90-ih godina prošlog stoljeća kada je sa ženskom reprezentacijom Brazila igrala važnu ulogu na odbojkaškoj sceni.

Ona je nedavno učestvovala u jednom realty programu, a nakon što je završila svoj nastup odlučila je da promijeni svoj izgled.

Osim što je dobila potpuno nove i blještavo bijele zube kao i novu frizuru, Brazilka je odlučila i zategnuti lice zbog čega su promjene i više nego očigledne.

Kada je odlučila da pred svima pokaže rezultate svog "redizajna" kazala je da je cijeli proces izazvao određenu bol, ali je i pokazala zahvalnost.

Oglasi

"Očito bih se zahvalila svom stomatologu koji je bio strpljiv sa mnom. Hvala puno svima u klinici koji su se odlično brinuli za mene", kazala je ona te dodala:

"Boljelo je, naravno. Svi su vidjeli da boli, ali to je normalno. Moramo osjećati bol da bismo izgledali lijepo", poručila je ona.

Brazilska odbojkašica prije i poslije estetskih zahvata

Najveći uspjeh u bogatoj odbojkaškoj karijeri ostvarila je 1996. godine kada je s Brazilom na Olimpijskim igrama u Atalanti osvojila bronzu.

Sa reprezentacijom Brazila je nastupila tri puta na Olimpijskim igrama, a jedno vrijeme je zaledila odbojkašku karijeri kako bi se okušala u konjičkim sportovima.

Što se tiče klupske karijere uglavnom je igrala u rodnoj zemlji. Na Stari kontinent je imala samo jedan izlet i to u tursku ekipu Ankare Vaikfbank 1999. godine.

Top Komentari

Pajkan
Ružna ko lopov ha prije ha poslije.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi