Popularna odbojkašica podigla znojni dres pred svima, prizor je bio sve osim spokojan za muške oči!

Riječ je o Yulli Yuliani iz Indonezije

Popularna odbojkašica podigla znojni dres pred svima, prizor je bio sve osim spokojan za muške oči!

A. Čaušević

Zanimljiv snimak kruži društvenim mrežama na kojem je u glavnoj ulozi jedna od najpopularnijih svjetskih odbojkašica, 29-godišnja Yolla Yuliana iz Indonezije. Indonežanku na društvenim mrežama prati čak 1.5 miliona pratitelja.

Yolla je prilikom pauze između setova na jednom od mečeva podigla dres u zrak i pokazala svoj stoma, a taj trenutak nije prošao nezapaženo.

S obzirom da odbojkašice slove za najseksiplinije sportašice na svijetu viđeni prizor baš i nije bio toliko privlačan za muške oči.

Naime, dizanje dresa u zrak je bilo dovoljno dugo da se primijete određeni celuliti na stomaku ove izuzetno popularne odbojkašice.

Indonežanki je očigledno bilo suviše toplo u dvorani, osjetila je da joj treba dašak svježeg zraka te je dres iskoristila sa privremeno hlađenje.

Oglasi

Međutim, to joj i nije previše pomoglo pošto je javno eksponirala svoj stomak i čini se da prilikom treniranja u teretani ne posvećuje previše pažnje trbušnim mišićima.

Inače, ova 29-godišnjakinja je imala buran ljubavni život van odbojkaških parketa pošto je već do sada stigla da se uda, postane majka i razvede.

Bila je 2017. godina kada se udala za igrača badmintona Kaesera Akbara, zajedno su dobili sina, a njihova romansa je trajala tri godine poslije čega je uslijedio razvod.

Oglasi

Na Instagramu redovno objavljuje fotografije druženja sa svojim sinom, dok ponekad nađe vremena i za poneku provokativnu fotografiju.

Ona je jedna od najpopularnijih indonežanskih sportistkinja. Tako je na Instagramu prati više od 1.5 miliona pratitelja što i nije mala cifra bez obzira što je Indonezija jedna od najmnogoljudnijih zemalja na svijetu.

U karijeri je do sada promijenila nekoliko klubova i osvojila dvije titule prvaka Indonezije, a od 2023. godine nastupa za odbojkaški tim iz Jakarte pod nazivom Pertamina Fastron.

Oglasi