Slavna odbojkašica se skinula pred cijelom dvoranom: Iako joj je 36 i dalje se ima čime pohvaliti

Poznata brazilka

Slavna odbojkašica se skinula pred cijelom dvoranom: Iako joj je 36 i dalje se ima čime pohvaliti

Admin Čaušević

Odbojkašica generalno slove za najatraktivnije sportašice na svijetu i zbog svog savršenog tijela pravi su mamac za mušku publiku, to je i slučaj sa poznatom Brazilkom, Thaisom Menezes.

Menezes je na jednoj od svojih posljednjih mečeva za reprezentaciju Brazila odlučila da počasti sve svoje fanove. 

Naime, prilikom zagrijavanja ovaj 36-godišnjakinja je skinula dres pred cijelom dvoranom, a taj trenutak nije promakao fanovima.

Kao što to i obično biva mnogi gledatelji danas uglavnom u rukama drže mobitele uz uključenu kameru i snimaju svaki trenutak.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/Cva45XftwtG/[/instagram]

Pa tako i Brazilcima nije promakao momenata kada je Menezes odlučila da skine svoj dres. 

Oglasi

Iako je ispod dresa nosila top, jedan od gledatelja nije propustio priliku da zumira te snimi grudi čuvene odbojkašice.

Inače, Menezes je jedna od najpopularnijih sportašica u Brazilu, a na društvenim mrežama je prati skoro milion pratitelja. 

Brazilka se sa odbojkom počela baviti kada je imala 13 godina i članica je najuspješnije generacije Brazila u njenoj historiji.

Ona sa reprezentacijom svoje zemlje osvojila dvije uzastopne zlatne medalje na Olimpijskim igrama i to 2008. i 2012. godine.

Do sada je prikupila brojna individualna priznanja kao što su za najboljeg blokera i servera 2011. godine. Na vrhuncu karijere je sigurno bila među najboljim odbojkašicama svijeta.

Inčae, Menezes je dijelom i porijeklom iz Libanona, jedno vrijeme je bila u braku sa umjetnikom Guilhermeom Palleseom s kojim se u međuvremenu razvela.

Oglasi