Italijanskoj odbojkašici saigračica stavila ruku gdje nije smjela, ona napravila (ne)očekivan potez

Scena iz italijanske Serije A

Italijanskoj odbojkašici saigračica stavila ruku gdje nije smjela, ona napravila (ne)očekivan potez

Admin Čaušević

Odbojka je vrlo vjerovatno najpopularniji sport sa loptom među ženskom populacijom, a i mnogi muškarci uživaju gledati pripadnice ljepšeg spola kako se bore na terenu. 

Odbojkašice slove za najatraktivnije i najzgodnije sportašice, a vrlo često im se tokom proslave zna desiti da ruka zaluta gdje i ne bi trebala. 

To je bio slučaj sa odbojkašicama italijanske ekipe Unet E-Work Busto Arsizio iz okolice Varesea koja se takmiči u Seriji A.

Internetom je počeka kružiti jedna fotografija kako odbojkašice ovog tima slave poen, a posebnu pažnju je privukla Giulija Leonardi. 

Leonardi je ubrzo nakon fotogafije promijenila klub

Naime, 35-godišnjoj Italijanki je jedna od saigračica stavila ruku na zadnjicu i jednom trenutku je sve podsjetilo na +18 scenu.

Oglasi

Ovakve i slične situacije da se odbojkašice dodiruju po intimnim dijelovima tijela tokom proslave poena su vrlo česta pojava. 

Tako je bilo i sa odbojkašicama Arszija, a fotograf je uspio uhvatiti idealan trenutak zbog čega je i fotogafija postala viralna.

Nakon što je fotografija postala viralna Leonardi je donijela odluku da napusti ekipu Busta Arsizija i to pomalo neočekivano. 

Vrlo brzo nakon toga je odlučila da zatrudni te je nakon što je postala majka postala članica ekipe Bistone iz Firenze.

Odbojkašica koja igra na poziciji libera već dugi niz godina u sretnom braku sa suprugom Enzom i zajedno imaju sina kojem su također dali ime Enzo. 

Svoju cijelu karijeru je provela igrajući za brojne italijanske klubove, a povremno je znala i nastupiti za reprezentaciju Italije. 

Oglasi

Najnovije vijesti