Sjajna odbojkašica skinula steznik i (ne)prijatno iznenadila sve zbog "slatke tajne" na svom tijelu

Veoma je popularna

Sjajna odbojkašica skinula steznik i (ne)prijatno iznenadila sve zbog "slatke tajne" na svom tijelu

A. Čaušević

Shella Bernadetha je jedna od najpoznatijih azijskih odbojkašica. Djevojka iz Indonezije ima 24 godine i jako je popularna u rodnoj zemlji. Tako je na Instagramu prati skoro 700.000 pratitelja.

Kako to obično biva poznati sportisti i sportistkinje imaju brojne zaluđene fanove koji snimaju svaki detalj svojih ljubimaca. Izuzetak nije ni simpatična Shella.

Ona trenutno nastupa za ekipu Gresik Petrokimia, a ranije je bila članica Bandung BJB Tandamata. Upravo dok je igrala za Bandung jedan njen snimak je postao viralan.

Shella je sada jedna od najpopularnijih odbojkašica u Indoneziji

Naime, prije utakmice fanovi su zabilježili trenutka kako želi da dodatno stegne steznik kojeg inače vrlo često nose odbojkašice.

Međutim, tom prilikom slučajno ili ne odva sjajna odbojkašica je otkrila nešto više pošto je pokazala zanimljiv detalj na svom tijelu.

Mlada Indonežanka je odlučila staviti pirising na zanimljivo mjesto. U pitanju je njen pupak zbog čega je privukla ogromnu pažnju.

Oglasi

Upravo ti snimci su je na neki način i proslavili poslije čege je naglo i porasla popularnost jedne od najpoznatijih sportašica u Indoneziji.

S visinom od 177 cm, Shelli igra na poziciji srednjeg blokera. U karijeri je promijenila nekoliko klubova te je osvajala titule prvaka Indonezije.

Na međunarodnom nivou ona je bila dio reprezetnacije Indonezija koja je SEA igrama 2019. održanim na Filipinima uspjela doći do bronzane medalje.

Vitko i visoko držanje čini Shellu jednom od najpouzdanijih igračica u indonezijskoj odbojkaškoj reprezentaciji, dok joj lijepo lice i iz dana u dan donosi sve više i više pratitelja na društvenim mrežama

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi