Bh. odbojkašice u jakom sastavu dočekuju kvalifikacije za EP

Objavljen uži spisak

Bh. odbojkašice u jakom sastavu dočekuju kvalifikacije za EP

H. Zilić

Selektor ženske odbojkaške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Stevan Ljubičić, objavio je uži spisak za predstojeće pripreme za kvalifikacione turnire za Evropsko prvenstvo.

Naša ženska seniorska reprezentacija će u maju ove godine odigrati dva kvalifikaciona turnira za Evropsko prvenstvo.

Prvi kvalifikacioni turnir će se odigrati u Latviji (06.5. – 08.5.2021) dok će se drugi turnir odigrati u Bosni u Hercegovini (14.5 – 16.5.2021.).

Na spisku se nalaze:

TEHNIČARI:
Milana Božić (ŽOK”Ub” Ub/Srbija), Ajla Hadžić (ŽOK”Bimal-Jedinstvo” Brčko), Tamara Đapa (UOK”BL-Volley” Banja Luka)

PRIMAČI SERVISA:
Edina Begić (Saugella Monza/Italija), Anđelka Radišković (Calcit Kamnik/Slovenija), Iman Isanović (Arizona/USA), Jelena Mlađenović (Cukurova Belediyesi S.K/Turska), Ivana Radović (ŽOK”Bimal-Jedinstvo” Brčko)

KOREKTORI:
Dajana Bošković (Kuzeyboru/Turska), Elena Babić (ŽOK”Bimal-Jedinstvo” Brčko

SREDNJI BLOKERI:
Ajla Paradžik (Vandoeuvre Nancy Volley Ball/Francuska), Edina Selimović (CSO Voluntari/Rumunija), Žana Dragutinović (ŽOK”Bimal-Jedinstvo” Brčko), Ela Klopić (ŽOK”Igman” Ilidža)

LIBERO:
Milica Ivković (UOK”BL-Volley” Banja Luka), Dženita Rašidović (OK”Goražde” Goražde)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi