Bod zlata vrijedan: Odbojkaši Ilidže blizu plasmana u Premijer ligu BiH

Imaju sve u svojim rukama

Bod zlata vrijedan: Odbojkaši Ilidže blizu plasmana u Premijer ligu BiH

H. Zilić

Odobjkaši Ilidže su na korak od plasmana u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

U derbiju Prve lige Federacije BiH, Ilidža je poražena od Ilijaša sa 3:2, ali osvojila je zlata vrijedan bod koji može biti psreduan u borbi za prvo mjesto.

Odbojkaši Ilidže sada imaju sve u svojim rukama u naredna tri kola i sudeći prema formi i igrama veoma su blizu plasmana u društvo najboljih.

Proslavljeni bh. odbojkaš Haris Zolota ne klupi Ilidže je napravio ogromne stvari sa mladim igračima i domaćim snagama, tako da će Ilidža naredne sezone dobiti još jednog premijerligaša ako ne bude u finišu sezone neka velika senzacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi