Veliki dan za ilidžansku odbojku

Potpisan sporazum dva kluba

Veliki dan za ilidžansku odbojku

H. Zilić

Ženska odbojka na Ilidži bi u narednim sezonama mogla napraviti velike stvari na bh. sceni.

Prvi korak prema tom cilju napravljen je ovaj vikend.

Potpisan je sporazum između OK Ilidža i ŽOK Igman o formiranju zajedničke ekipe koja će nastupati u Prvoj ligi FBiH za odbojkašice u sezoni 2021/2022.

"Sinoć je ozvaničen i potpisan sporazum između OK Ilidža i ŽOK Igman o formiranju zajedničke ekipe koja će nastupati u Prvoj ligi FBiH za odbojkašice u sezoni 2021/2022. Ovo je veliki korak za razvoj ženske odbojke na Ilidži, kojim je omogućen razvoj mladih igračica ovih klubova, a one će u budućnosti biti garant ostvarivanja dobrih rezultata i činiti Ilidžu centrom sarajevske i bh. odbojke", stoji u saopštenju ŽOK Igman.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

U reprezentaciji BiH na EP bila je odbojkašica Igmana Ela Klopić, dok je Anđela Kovač bila također na spisku selektora Ljubičića, a ovaj sporazum je još jedna stepenica više prema razvoju ilidžanske ženske odbojke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi