Počelo je tješenjem, nastavilo se oralnim zadovoljavanjem, a onda je shvatio da ga snima kamera...

Scena sa odbojkaške utakmice

Počelo je tješenjem, nastavilo se oralnim zadovoljavanjem, a onda je shvatio da ga snima kamera...

Admin Čaušević

Jedan par na odbojkaškoj utakmici u Brazilu prije nekoliko sedmica je uhvaćen u nimalo ugodnoj situaciju, a sve je ličilo na upražnjavanje oralnog seksa na tribinama. 

I dok odbojka nije toliko popularna u BiH, to se ne može reći za druge zemlje širom svijeta, posebno za Brazil čija je reprezentacija već dugi niz godina među najboljim na svijetu.

Odbojka je itekako praćena u najmnogoljudnijoj zemlji i tribine znaju biti itekako ispunjenjen, a sa jednog od mečeva se na internetu pojavio itekako pikatnan snimak.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/nba-djevojka-decko-perverzna-scena/451333[/instagram]

Naime, jedan par je došao na utakmicu, a očigledno razočarana zbog rezultata djevojka je potražila utjehu kod svog dečka. 

[twitter]https://twitter.com/betcheswildin/status/1671215647764762624[/twitter]

Oglasi

Nakon tješenja uslijedili su pokreti tijela koji jako podsjećaju na oralno zadovoljavanje što je ulovio i kamerman. 

Navijač je ubrzo shvatio da je prema njemu i partnerici "uperena" kamera, a istovremeno je i režiser prebacio na kameru koja prikazuje parket. 

Razmjene nježnosti na utakmicama poput poljubaca i zagrljaja nisu nikakva novost, međutim čini se da je ovaj brazilski par pomjerio granice. 

Jedna od najupečatljivijih scena desila se prije godinu i to na meču fudbalskog prvenstva Kolumbije između jednog dečka i ispostavit će se njegove ljubavnice.

Oglasi

Bilo je to na susretu Junior Barranquilla - Atletico Nacional. Djevojka je shvatila da se nalazi na velikom ekranu na stadionu i brže bolje se pokušala sakriti, ali već je bilo kasno.

U tom trenutku režiser je shvatio da od ljubavnika neće dobiti poljubac i odlučio je da promijeni kadar, prelazeći na drugi par koji reaguje na sasvim drugačiji način.

Sličnih scena u kojim su parovi uhvaćeni u neželjenim sitaucijama koji su im prouzrokovale probleme je do sada bio "mali milion", a nema sumnje da će ih biti i dalje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi