SOK Mostar: Protiv Jahorine se vratiti na pobjedničke staze
Mostarke će protiv tima s Pala pokušati isprati gorčinu poraza od Gacka

Mostarke dočekuju ekipu Jahorine

SOK Mostar: Protiv Jahorine se vratiti na pobjedničke staze

Odbojkašice SOK Mostar porazom su u prošlom kolu protiv ekipe Gacka malo pokvarile odličan dojam koji su ostavljali tijekom nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Priliku za popravljanje dojma i brisanje gorčine poraza iz zadnje utakmice 'Sokice' će imati sutra na svom terenu protiv tima ŽOK Jahorina u utakmici koja će se igrati u 16:30h u dvorani na Bijelom Brijegu. Za SportSport.ba sutrašnji susret najavila je nova djevojka u timu SOK Mostar, mlada tehničarka Barbara Čelar:

"Nema previše filozofije, sutra idemo na pobjedu" - govori Čelar i dodaje:

Ovo nam je druga ovosezonska utakmica protiv njih, već smo ih na Palama dobile 3:1 i nema razloga da sutra ne ostvarimo još bolji susret u svojoj dvorani. Što se tiče mene, dobro je, zadovoljna sam. Došla sam u Mostar iz Livna s namjerom da studiram i igram odbojku. Snalazim se sve bolje i bolje. Normalno, trebalo je malo vremena da se ja priviknem na nove suigračice a i one na mene kao na igračicu koja razigrava ekipu. Vremenom će, vjerujem, to izgledati sve bolje i bolje, pa se nadam i našim još boljim rezultatima." - kazala je Čelar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi