Fanovi se ne smiruju: Slavna odbojkašica podigla dres i slučajno pokazala čime raspolaže, a onda...

Sjajna Turkinja u centru pažnje

Fanovi se ne smiruju: Slavna odbojkašica podigla dres i slučajno pokazala čime raspolaže, a onda...

Admin Čaušević

Zehra Gunes je jedna od najboljih svjetskih odbojkašica. Osim toga Turkinja je izuzetno popularna posebno u svojoj zemlji. Tako je na Instagramu prati više od 4 miliona pratitelja.

Cijelu svoju karijeru Zerha Gunes igra za Vaikfbank iz Istanbula, jedan od najboljih svjetskih klubova, a na jednom od posljednjih mečeva zaludila svoje fanove.

Gunes je toliko popularna u svojoj zemlji da postoji "mali milion" stranica na društvenim mrežama koje su posvećene sjajnoj Turkinji. Objavljuje se svaki detalj te se skupljaju lajkovi i komentari.

Trenutno je viralan snimak sa time-outa jednog od posljednjih mečeva kada je 24-godišnjakinja sasvim slučajno podigla dres i pokazala svoje atribute.

Naime, Turkinji je smetao uski dres, odlučila ga ja rastegnuti te je tom prilikom sasvim slučajno pokazala kako izgledaju njeni atributi, ali je brže bolje spustila svoj dres.

Oglasi

S obzirom na popularnost video je brzinom svjetlosti zaludio njene fanove te je postao viralan na društvenim mrežama, posebno među fanovima sjajne turske odbojkašice.

Generalno se u svijetu odbojke smatra jednom od najljepših odbojkašica, ali je tokom odrastanja imala problema te se suočavala sa određenom vrstom vršnjačkog nasilja i to zbog visine.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/C5ykN0zM93R/[/instagram]

"Bila sam izuzetno visoka, što je za mene kao tinejdžerku predstavljalo psihički izazov. Na času su mi smišljali različite nadimke, kao što je žirafa. Normalan čovek to možda ne može ni da zamisli. Nije mi bilo lako to savladati", ispričala je ona jedne prilike.

Inače, Gunes je dosegla visinu od 197 cm i kako je ušla u treću deceniju života teško je vjerovati da će više rasti.

"Željela sam da sjedim u prvom redu u razredu jer sam svoje školovanje shvatala zaista ozbiljno. Ali drugima je to smetalo, pa sam uvijek morala biti na kraju razreda, dodala je ona.

Njena popularnost je naglo porala nakon Olimpijskih igara u Tokiju gdje je sa Turskom stigla do zlata. Posebno je postala poznata u Južnoj Koreji, a redovno je od Korejaca znala dobijati i ponude za brak.

Top Komentari

AlphaStrong
@BosanskaSvedska vidi brate turkinje. Ja mislim da ju je vidio naš jaran da bi se uneredio. On je navikao da gleda sapunjaše novaka njokovića, nikolu njokića...
2 1
BAJSJECAR1977
**** vam mater novodobnim "novinarom"...kreteni
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi