Bh. odbojkašice porazom od Ruskinja okončale nastup na Evropskom prvenstvu

Poraz za kraj

Bh. odbojkašice porazom od Ruskinja okončale nastup na Evropskom prvenstvu

S. Grebović

Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od selekcije Rusije u posljednjoj utakmici na turniru rezultatom 0:3 (12:25, 20:25, 19:25).

Ovim porazom naše odbojkašice okončale su svoj put na svom prvom velikom takmičenju u historiji sa omjerom od jedne pobjede i četiri poraza.

Nakon Srbijanki, Francuskinja i Belgijanki bolje od naših djevojaka bile su i Ruskinje koje su slavile sa maksimalnih 3:0.

U prvom setu su izabranice Stevana Ljubičića potpuno zakazale postigavši svega 12 poena, dok su kud i kamo bolji otpor pružile u drugom i trećem u kojem su postigle 20, odnosno 19 poena, no to nije bilo dovoljno.

Time je okončano premijerno učešće naše selekcije na jednom velikom takmičenju, a za nadati se da neće biti i posljenje.

Promo

Top Komentari

Mackintosh
Svrseno napumpavanje. Srbija - BiH 3:0, Francuska - BiH 3:0, Belgija - BiH 3:0, Rusija - BiH 3:0. *****ina. Pornic sa nasim curama u glavnoj ulogi. Nagu*ile se svima u Beogradu, haj sad kuci
0 7
anga
MAKINTOSH je i rekao nakon one pobjede daj Boze ikome vise i set da uzmemo... i lik pogodio. Cim neko kaze realno, vi ga pljujete i on je njagori,a ispostavi se da je upravu
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti