Gacko još sanja snove o tituli

Zakazana majstorica u Brčkom

Gacko još sanja snove o tituli

H. Zilić

Prvaka Bosne i Hercegovine u konkurenciji odbojkašica krunisat ćemo za vikend.

U sjajnoj atmosferi odbojkašice Gacka su u drugom meču finala play offa savladale Bimal Jedinstvo sa 3:1 i tako izborile majstoricu u Brčkom.

Gačanke su odlično otvorile meč i u prva dva uzbudljiva seta slavile su identičnim rezultatom 25:20 i povele sa velikih 2:0.

Gošće se vraćaju u trećem setu koji je ponudio također dosta borbe, rezultat je glasio 21:25 za Bimal Jedinstvo.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

U četvrtom setu domaće odbojkašice nošene sjajnom publikom igrale su u delirujumu i brzini više, set privele kraju sa 25:16 za konačnih 3:1 u setovima.

Najveći trofej, osvjača Kupa BiH iz 2014. godine odbojkašice Gacka upravo su osvojile u dvorani brčanske Gimnazije, protiv najvećeg rivala, a sada će imati priliku da probaju prekinuti veliku dominacju Bimal jedinstva i u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi