Aaronu Rodgersu milioni za ostanak u Packersima

Iskusni quarterback pristao na novi ugovor

Aaronu Rodgersu milioni za ostanak u Packersima

Sjajni quarterback Green Bay Packersa Aaron Rodgers će dobiti novi bogati ugovor od ove franšize.

Kako je saopštio nekadašnji igrač Packersa, a danas analitičar NFL Networka James Jones, Aaron Rodgers će uskoro postati veoma bogat čovjek. Naime, Rodgers je navodno pristao potpisati novo četverogodišnje produženje ugovora, pa će u Packersima ostati do 2023. godine.

Ekstenzija ugovora ponuđena Rodgersu je vrijedna oko 134 miliona dolara, pa bi sjajni quarterback godišnje trebao zarađivati oko 33.5 miliona dolara.

Također, 34-godišnji Rodgers će dobiti i bogat bonus za potpisivanje novog ugovora i to u iznosu od 57.5 miliona dolara.

Aaron Rodgers je član Green Bay Packersa od 2005. godine, a 2011. je osvojio Super Bowl i titulu najkorisnijeg igrača na istom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi