Amar Osim obradovao mlade Bugojance

Vlatko Glavaš za bolje sutra bugojanskog fudbala

Amar Osim obradovao mlade Bugojance

A. Beganović

Proslavljeni bh. reprezentativac, Vlatko Glavaš, u rodnom Bugojnu organizirao je školu fudbala za dječake i djevojčice do 18 godina, a danas je gost nekadašnjeg igrača Iskre, Fortune i Osijeka bio menadžer Željezničara Amar Osim.

Pojavljivanje Amara Osima na stadionu Jaklić izazvalo je veliko oduševljenje među mladim fudbalerima, od kojih su mnogi navijači aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

"Lijepo je vidjeti ove dječake i djevojčice na terenu. Mislim da je Glavaš uradio pravu stvar za populariziranje fudbala u Bugojnu. Ovakvih akcija treba biti što više u našoj zemlji, a ja ću se na svaku rado odazvati", rekao je Osim za naš portal.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što se Amar odazvao na moj poziv. Vidjeli ste i sami koliko su djeca oduševljena njegovim dolaskom i ovim putem mu se želim zahvaliti", rekao je Glavaš za SportSport.ba te dodao:

"Sutra će na Jakliću sa mladim fudbalerima biti Mehmed Janjoš, a svoj dolazak potvrdili su Dragan Jović, Nermin Šabić, Nedžad Selimović, Borče Sredojević i Marjan Vlak. Mislim da je ovo velika stvar za grad Bugojno i doista sam prezadovoljan brojem djece koja učestvuju u ovoj školi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.