Đoković iznenadio Amela Tuku u olimpijskom selu: Nole je ljudina!
Foto - Amel Tuka

Bh. atletičar opisao šta se dešavalo

Đoković iznenadio Amela Tuku u olimpijskom selu: Nole je ljudina!

Midhat Šljivak

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković priredio je pravo iznenađenje bh. atletičaru Amelu Tuki na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tuka je na društvenim mrežama objavio detalje zanimljivog susreta sa Novakom koji ga oduševio.

"Idem ti ja olimpijskim selom i nosim hranu kolegama iz reprezentacije, kad čujem neko govori: Pa gdje si ti?!

Kontam, ko će sad biti, al' okrenem se, kad Novak Đoković, glavom i bradom!

CRTICE IZ TOKIJA Idem ti ja olimpijskim selom i nosim hranu kolegama iz reprezentacije, kad cujem neko govori: Pa gdje...

Posted by Amel Tuka on Saturday, July 24, 2021

Svakom svojom gestom i rečenicom pokazao je svu svoju skromnost i ljudskost. Svim našim takmičarima je poželio sreću na nastupima, a ja sam iskoristio priliku da mu još jednom čestitam na osvajanju Wimbledona i da mu kažem da svi svakako navijamo za njega i na olimpijskom turniru!

Nole je ljudina, sportista, humanitarac. Nole je naš prijatelj i dobar i iskren čovjek i od srca mu želim zlato u Tokiju, a mi ćemo se opet vidjeti u Visokom, Sarajevu ili Zenici. Znam sigurno da će doći", napisao je Tuka.

Novak je uspješno počeo olimpijski turnir pobjedom nad Hugom Dellienom, a Amel Tuka će 31. jula oko 10 sati po našem vremenu nastupiti u jednoj od kvalifikacionih utrka na 800 metara.

Top Komentari

bk123
Djoković je ljudina, neopterećen u svakom pogledu. On je najbolji dokaz one rečenice Ramba Amadeusa da je nacionalizam samo tema za sirotinju...nažalost naše nacionalne vodje upravo rade na tome da ostanemo sirotinja
14 2
Salihović23
Pitaj ga je li bio genocid u Srebrenici...
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi