Tri sekunde kao vječnost: Američka studentica snimljena u akciji, njena reakcija je posebna priča

Scena je viralna

Tri sekunde kao vječnost: Američka studentica snimljena u akciji, njena reakcija je posebna priča

Admin Čaušević

Vjerovatno niko ne želi biti negativni protagonist snimka koje je do sada pregledalo više od 9 miliona korisnika društvenih mreža. To je slučaj sa jednom američkom studenticom.

Studentica Wake Foresta će zauvijek pamtiti odlazak na jednu utakmicu američkog fudbala pošto ju je kamera snimila dok je bila u epizodi kako poljubiti simpatiju.

Snimatelji u trenutku pauze na terenu obično kamere prebace na tribine, nešto čemu se nesretna studentica baš i nije nadala. 

Naime, baš kada je krenula da poljubi svoju simpatiju kamere se počele snimati ovu američku studenticu, a njena pokušaj je prošao neslavno.

Dečko koji joj se očigledno sviđa je stajao pored nje, ona je prvo gledala zaljubljeno u njega, a poslije čega je i zatvorila oči te se nadala trenutku sreće.

Oglasi

Međutim, sa druge strane je uslijedila nevjerovatna hladnokrvnost pošto je dečko s naočarama izgledao totalno nezainteresovano, te se čak i nasmijao.

Sve je trajalo tri sekunde. Djevojci su se činile kao vječnost, a dečku je bilo interesentanije vidjeti šta se dešava na terenu.

Kad je shvatila da od poljupca neće biti ništa brže bolje je trznula glavom. Međutim, na njenu sreću kamere su je snimile i snimak je brzo završio na internetu.

Da stvar bude po nju gora kratki video uredak je itekako postao viralan i do sada ga je pregledalo više od devet miliona korisnika Twittera. 

Kada je vidjela šta se desio vjerovatno je propala u zemlju od sramote. Imala je najbolje namjere i željela je sebi da priušti trneutak sreće, međutim stvari nisu otišle po planiranom.

Ko zna da li će više ikada i otići na utakmicu, ali jedno je sigurno trenutak kada je "ljubila u prazno" će pamtiti do kraja života. 

Oglasi