Olimpijska šampionka ganjala lopova, na kraju ga je i dotukla!

Odmah želi u UFC

Olimpijska šampionka ganjala lopova, na kraju ga je i dotukla!

Admin Čaušević

Anita Wlodarczyk je povrijedila koljeno dok je ganjala lopova koji je pokušao da je opljačka.

Trosturka olimpijska pobjednika u bacanju kladiva je postala prva žena koja je tri puta zaredom pobijedila na Olimpijskim igrama.

Poljakinja se povrijedila dok je ganjala lopova koji je pokušavao da provali u njen automobil, ali ga je ne kraju i uhvatila.

"Samo sam uhvatila lopova i predala ga policiji", napisala je Wlodarczyk u objavi na Instagramu uz koju je stavila i fotografiju automobila s tragovima ogrebotina.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeoxmTur_E9/[/instagram]

Ipak, sve nije bilo tako glatko pošto će početkom sedmice morati na opreaciju i slijedi joj pauza od takmičenja pa je upitna za Svjetsko prvenstvo koje se održava u julu.

"Hvala poljskoj policiji na vašoj brzoj intervenciji. Nakon karijere mislim da ću se boriti u MMA-u ili UFC-u kao naša prvakinja Joanna Jedrzejczyk jer je lopov povrijeđen...", dodala je Wlodarczyk

Top Komentari

Goran86
Dobit ces po debeloj guji sedi gde si
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi