Bahata zvijezda maltretira ženu u bazenu golom stražnjicom i svojim spolnim organom

Šokantni snimci

Bahata zvijezda maltretira ženu u bazenu golom stražnjicom i svojim spolnim organom

E. Škorić

Ozloglašena NFL zvijezda Antonio Brown snimljena je u bazenu dok maltretira ženu, a navodno je iz hotela u Dubaiju odstranjen nakon neprimjerenih gesti i brojnih prijava drugih gostiju.

Brown je snimljen kako gura svoju golu stražnjicu u lice zaprepaštene žene u vanjskom bazenu u hotelu u Dubaiju, a zatim vadi svoju muškost iz vode i njome maše u smjeru navedene ženske osobe. Sve to zabilježeno je kamerom, a ljudi koji su se nalazili u tom trenutku u i oko bazena bili su blago rečeno šokirani.

Video snimak nastao je 14. maja u luksuznom hotelu Armani u Dubai, a ekskluzivno ga je objavio New York Post.

Isprva je Brown (34) svojim ludarijama nasmijavao ženu, no ona je ubrzo otplivala kako bi pobjegla od kontroverzen NFL zvijezde.

U drugom objavljenom videu, čini se da je Brown uplašio ženu kada joj pokuša vezati maramu oko glave. Svjedoci su rekli je maramu prethodno oteo drugoj plivačici.

Oglasi

Brown zatim podiže ženu u zrak i baca je u vodu, tako da joj prvo glava odlazi u dubinu, kao da baca fudbalsku loptu, što uostalom pokazuje šokantna snimka. Žena izlazi iz vode, briše oči i pliva na drugu stranu bazena - što dalje od Browna.

Dvoje očevidaca ispričalo je za The Post da se Brown nastavio šepuriti svojim intimnim dijelovima tijela nekoliko puta, što nije viđeno na snimku, a potom je grubo upitao ženu: “Želiš to?”, nudeći joj indirektno seks.

Izvori su rekli da je žena djelovala vidno uzrujano i da je kasnije uočena u hotelu kako viče i prigovara drugima zbog incidenta. Predstavnik hotela odbio je sve to komentarisati i nije htio otkriti identitet žene.

Brown je zamoljen da napusti hotel ubrzo nakon incidenta. Hotel je također primio ranije pritužbe drugih gostiju o Brownovim nestašlucima.

Pritužbe su pristizale i zbog njegovog neprimjerenog odijevanja prema Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a u hotelu je pokazivao gola prsa i pušio nešto za što vjeruju da miriše na marihuanu u sobi, što je naravno predstavljalo kršenje zakona u toj zemlji.

Brown, sada ambiciozni reper, bio je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kako bi posjetio i bodrio svog prijatelja, još jednog kontroverznog sportistu, bivšeg bokserskog prvaka Floyda Mayweathera Jr., koji je tamo imao borbu.

Brown je neko ko ne može bez skandala. Igrač američkog fudbala je tokom karijere bravio brojne skandale. Nedavno je zaveo djevojku svog nekadašnjeg saigrača Deseana Jacksona, Cydney Christine. Objavio je tada slike iz kreveta s njom i postavio vulgarne poruke.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala velike NFL zvijezde koja je prošle godine izbačen iz Tampa Bay Buccaneersa zbog bacanja dresa u toku utakmice.

Oglasi