Zavodila joj vjerenika na tribinama, a onda je proključala ženska krv: U sekundi je nastao haos

Utakmica prošla u znaku tuče

Zavodila joj vjerenika na tribinama, a onda je proključala ženska krv: U sekundi je nastao haos

Haris Zilić

Na tribinama često viđamo navijačke sukobe, varnice, bude i onih situacija koje izazivaju osmijeh na lice, ali slike koje nam dolaze sa baseball meča u američkoj MLB ligi postale su hit na društvenm mrežama.

Chicago White Soxsi za vikend su poraženi od Baltimore Oriolesa rezultatom 4:8.

Pomenuta utakmica je na kraju bila u drugom planu, a za to su se pobrinule djevojke na tribinama koje su navijale za Chicago.

Jedna od djevojaka je navodno zavodila momka koji je sjedio sa svojom zaručnicom i gledao utakmicu. Iako momak nije obraćao pažnju, očigledno je ponašanje pomenute djevojke dobro zasmetalo vjerenici od momka koja je krenula u svađu sa djevojkom sa susjedne tribine.

Nakon svađe i teških riječi, nastao je opšti haos na tribinama. Došlo je do tuče između djevojaka, a uključilče su se drugarice, kao i drugovi koji su s njima bili na tribini.

"Ljubomora je opasna", jedan je od komentara na pomenuta dešavanja.

Oglasi

Obzebijeđenje na stadionu je moralo reagovati, a ekipa koja je izazivala haos dobila je sankcije, najgore su prošle djevojke koje su sve zakuhale.

Vikend baseball utkamica prerasla je u nesvakidašnji događaj koji se vrti društvenim mrežama.

Klub iz Chicaga će također sankcionisati glavne lica u pomenutoj tuči, a moguće de im se zabrani i dolazak na određeni broj utakmica.

Nije prvi put da se na utakmicama White Soxa dešavaju bizarne scene. Prije dvije godine u centru pažnje bio je jedan bračni par koji se očigledno posvađao za vrijeme baseball utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi