BET Live nagrađuje: Poznati dobitnici 3. kola za RS

BET Live nagrađuje: Poznati dobitnici 3. kola za RS

Sponzorski tekst
Teme:

Poznati dobitnici trećeg kola nagradne igre „Jedan listić, dvije šanse za dobitak“ u trećem krugu izvlačenja velike nagradne igre „Jedan listić – dvije šanse za dobitak“ Sportske kladionice „BET Live“ za područje Republike Srpske.

Najviše sreće imali su: MIRJANA RADOJIČIĆ iz Bijeljine koja je osvojila mobitel, VELIBOR VUKOVIĆ iz Vlasenice, a osvojio je laptop, te MIKAILO ILIJIĆ iz Trebinja koji će se ovoga ljeta provozati na skuteru Keeway.

Sljedeći krug izvlačenja za RS biti će održan za tačno mjesec dana, kada ćemo dodijeliti: laptop, dva LCD televizora u vrijednosti od po 500 i 1.000 KM, kao i vikend aranžman na Vlašiću za dvije osobe, dok će dobitnici trećeg kola za područje Federacije BiH biti poznati 20. juna.

Do kraja nagradne igre dijele nas još samo tri kola, među kojima je i finalno u kojem ćemo najsretnijeg učesnika nagraditi WV Polom.

Zato i i dalje učestvujte u nagradnoj igri i vaše nedobitne listiće ubacujte u kutije postavljene u svim poslovnicama Sportske kladionice „BET Live“ i ne zaboravite da samo kod nas jedan listić pruža dvije šanse za dobitak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.