BHFanaticosi na aerodromu priredili poseban trenutak za dvojicu bh. paraplivača

Dugo će pamtiti jučerašnji dan

BHFanaticosi na aerodromu priredili poseban trenutak za dvojicu bh. paraplivača

Samir Mlaćo

Članovi navijačke skupine BHFanaticos mnogo puta do sada su pokazali koliko volje svoju zemlju.

Bili su tu uvijek uz sve naše reprezentativne selekcije, mnogo puta dokazali svoju humanost i zaista zaslužuju sve moguće pohvale.

Jučer su napravili još jedan potez vrijedan svake hvale.

Naime, na sarajevskom aerodromu dočekali su dvojicu bh. paraplivača Ismaila Barlova i Ismaila Zulfića koji su nastupali na Svjetskom prvenstvu u Manchesteru.

Barlov i Zulfić su ostvarili sjajne rezultate. Barlov je bio jednom četvrti, a drugi put sedmi, dok je Zulfić bio deveti.

Fanaticosi su ih odlučili dočekati na aerodromu i tako im prirediti iznenađenje.

Oglasi

Doček paraplivača! Ovi inspirativni sportisti su, ne samo savladali fizičke izazove, već i pokazali nepokolebljivu...

Posted by BHFanaticos on Sunday, August 6, 2023

Političara i onih koji itekako dobro žive od naše države nije bilo. Vikend je, na dalekim su destinacijama i najmanje su im bitni ovi 'pravi' ambadasadori naše zemlje.

"Ovi inspirativni sportisti su, ne samo savladali fizičke izazove, već i pokazali nepokolebljivu volju i hrabrost. Njihov dolazak označava važan korak prema inkluzivnosti i pruža svima priliku da se dive njihovim postignućima i upoznaju se s pričama koje stoje iza svake medalje.

Ovo je trenutak ponosa za cijelu zajednicu i podsjetnik da su granice sposobnosti samo izazov koji se može savladati predanim radom i podrškom onih koji nas okružuju", stoji u objavi Fanaticosa.

Objavili su i video te zajedničku fotografiju.

"Vi ste, vi ste, ponos države", pjevali su članovi ove navijačke skupine.

Barlov i Zulfić bili su u čudu, te će sigurno jučerašnji dan dugo pamtiti.

Top Komentari

C.Banks
Vrh vrhova, bravo BHF prva i jedina prava naša navijačka grupa
1 0
Mowzilla
Aferim ⚜️
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi