Četiri velike zvijezde u SAD-u za nekoliko sati skupile pravo bogatstvo.

Zaigrali golf

Četiri velike zvijezde u SAD-u za nekoliko sati skupile pravo bogatstvo.

A. Čaušević

Golf igrači Tiger Woods i Phil Mickelson te igrači američkog fudbala Tom Brady i Peyton Manning su za nekoliko sati igranja gola skupili pravo bogatstvo. 

Na golf terenu Hobe Sound na Floriti u duelu "Prvaci u humanitarne svrhe" Woods, Mickelson, Brady i Manning zaigrali golf te su uspjeli prikupiti čak 20 miliona dolara.

Na kraju je pobjedu odnio tandem Woods, ovajač 15 glavnih golf turnira i Mannig koji se penzionisao 2015. godine nakon osvojena dva Super Bowla.

Prikupljena sredstva bit će donirana organizacijama za borbu protiv koronavirusa.

Inače, golf sezona je prekinuta u martu kao i većina sportskih aktivnosti i trebala bi se nastaviti 11. juna turnirom iz PGA serije u Fort Worthu u Teksasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti