Nakon dokumentarca o Jordanu ESPN će raditi film o Tomu Bradyju

Šesterostruki pobjednik Super Bowla

Nakon dokumentarca o Jordanu ESPN će raditi film o Tomu Bradyju

Po završetku emitiranja vrlo gledane 10-dijelnog dokumentarnog filma "Posljednji ples" o po mnogima najboljem košarkašu svih vremena Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima, američka televizija ESPN u četvrtak je objavila kako će 2021. godine krenuti s prikazivanjem devetodijelnog dokumentarca  najuspješnijem igraču američkog nogometa Tomu Bradyju, osvajaču šest naslova prvaka NFL-a.

Brady (42), koji je svojih prvih 20 sezona u NFL-u proveo u New England Patriotsima da bi prije dva mjeseca kao slobodan igrač potpisao za Tampa Bay Buccaneerse, tijekom dosadađnje je karijere čak devet puta nastupio u "Super Bowlu" osvojivši šest naslova, četiri je puta proglašavan najkorisnijim igračem (MVP) finala doigravanja, a usto ima i tri naslova MVP-a ligaškog dijela sezone.

Seriju pod nazivom "Čovjek u Areni: Tom Brady" će zajednički producirati ESPN, Bradyjeva produkcijska kuća "199 Productions" i filmaš Gotham Chopra, koji je bio izvršni producent šestodijelne serije "Tom vs Time" iz 2018. godine. "Imati priliku čuti komentare iz prve ruke od sportaša kao što je Tom može samo dodati na vrijednosti ovom serijalu", izjavio je izvršni dopredsjednik ESPN-a Connor Schell.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi