Zlobna majka prodala sina kad je imao šest sedmica, sada kad je bogati fudbaler moli da joj se vrati

Slavni Amerikanac ne želi ni da čuje

Zlobna majka prodala sina kad je imao šest sedmica, sada kad je bogati fudbaler moli da joj se vrati

A. Čaušević

Colin Kaepernick je jedan od najpoznatijih igrača američkog fudbala. Radi se o 36-godišnjem quarterbacku koji je već nekoliko godina bez kluba, ali je i dalje aktivan te traži novi angažman.

Kaepernick je većinu svoje karijere proveo igrajući za San Francisco 49ers, a svjetsku slavu je stekao 2016. godine kada je kleknuo na koljena tokom intoniranja himne SAD-a kao znak protesta protiv policijske brutalnosti i rasne nejednakosti.

Zanimljivo da 36-godišnji Amerikanac uopšte ne želi da čuje za svoje biološke roditelje nakon što ga je majka prodala kada mu je bilo svega šest sedmica.

Njegova biološka majka se zove Heidi Russo, živi u Denveru i zaposlena ke jako medicinska sestra. Nakon što je naučila životnu lekciju pokrenula je udruženje koje razbija mitove o posvajanju i biološkim majkama.

Za Heidi Russo njen slavni sin danas ne želi ni da čuje

Sa 19 godina, 3. novembra 1987., rodila je sina Colina. Odlučila je odustati od roditeljstva svog djeteta unatoč obećanjima roditelja o podršci jer je shvatila da mu ne može pružiti život kakav je zamišljala.

Tako je sredila da Rick i Teresa Kaepernick posvoje sina nakon što ranije nisu uspjeli dobiti djecu. Danas za Colina postoje samo roditelji koji su ga usvojili.

Oglasi

Heidi je ostala u kontaktu s Colinovim udomiteljima do njegove sedme godine. Slali su joj novosti i njegove fotografije.

Nakon što je prekinula veze s obitelji Kaepernick, Russo se usredotočila na to da svoj život vrati na pravi put sve dok Colin nije napunio 18 godina. Colin se u toj fazi već etablirao kao NFL zvijezda.

Colin Kaepernick u društvu roditelja i svoje djevojke

Colin se nije obazirao na Heidi kada mu je napisala pismo tvrdeći da je njegova biološka majka, iako je potvrdio autentičnost pisma.

S druge strane, Heidi je bila žestoko kritikovana jer je ponovno ušla u Colinov život nakon što je postao slavan, što je ona oštro opovrgla.

Od tada do danas nastavila je bezuspješno pokušavati da kontaktira svog davno izgubljenog sina.

U međuvremenu je našla novog muža Heatha s kojim je dobila trojicu sinova, dok je Colin u vezi sa Nessaom Diab s kojom je 2022. godine dobio i dijete.

Inače, pretpostavlja se da Colin raspolaže bogatstvom od oko 20 miliona dolara, dok sa druge strane njegova biološka majka kao certificirana medicinska sestra godišnje zaradi oko 73.000 dolara.

Oglasi