Izazvao protivničkog navijača na tuču i sekundu kasnije nije više znao gdje se nalazi

Brutalan nokaut navijača

Izazvao protivničkog navijača na tuču i sekundu kasnije nije više znao gdje se nalazi

Midhat Šljivak

Navijački obračuni postali su svakodnevnica u svijetu sporta.

Dogovorene tuče posebno u izražene među navijačkim grupama koje podržavaju fudbalske klubove u Evropi, dok se u Sjedinjenim Američkim Državama uglavnom obračunavaju pojedinci.

Često dolazi do obračuna između navijača suprotnih klubova u američkom fudbalu (NFL), a jedna takva scena dolazi nam sa nedjeljne utakmice Dallas Cowboysa i LA Chargersa.

Navijač Cowboysa izazvao je protivničkog navijača na obračun u toaletu, ali je to bila velika greška.

Iako se na snimku ne vidi trenutak udarca, nesretni navijač je završio nokautiran na podu i izvukao je deblji kraj u ovom sukobu.

Očigledno je ovo bio itekako brutalan nokaut jer nesretni navijač tima iz Dallasa nije mogao ustati nakon udarca kojeg je primio.

Reakcija osoba koje su snimale sve dovoljno govori kako razoran udarac je ovaj čovjek primio.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Top Komentari

Manager
svaka čast vašem portalu na promociji pravih vrijednosti i ovakvih događaja
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi