Crna Gora boljim izvođenjem penala savladala Srbiju

Barakude trijumfovale u Banjaluci

Crna Gora boljim izvođenjem penala savladala Srbiju

D. Vejo

Vaterpolisti Crne Gore večeras su u okviru šestog kola Svjetske vaterpolo lige bili bolji nakon izvođenja penala od selekcije Srbije rezultatom 13:15 po četvrtinama je bilo 3:3, 2:3, 3:1, 2:3, penali 3:5.

I jedni i drugi u meč su ušli veoma oprezno. Prva četvrtina protekla je u odmjeravanju snaga. U glavnim ulogama bili su Filipović iz Srbije i Aleksandar Ivović iz CG koji su postigli po dva pogotka.

U drugoj dionici Barakude preuzimaju inicijativu u bazenu. Sa tri pogotka u mreži Srbije na odmor odlaze s prednošću od jednog gola razlike.

Srbija se vraća u drugom poluvremenu. Ponovo je u centru pažnje Filipović koji postiže dva pogotka. Delfini sa tri pogotka treći period prisvajaju u svoju korist. 

Ipak, u posljednjoj dionici Crnogorci se bude. Postižu tri pogotka dok Srbija jedan i tako sebi osiguravaju rezultatski egal i obezbjeđuju penale. Nakon čega su slavili sa 5:3 boljim izvođenjem penala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije