DiaBiH reprezentacija u finalu Evropskog prvenstva!
Foto: Facebook/MNK DiaBiH

Bh. futsaleri bolji od Ukrajine u polufinalu

DiaBiH reprezentacija u finalu Evropskog prvenstva!

DiaBiH reprezentacije Bosne i Hercegovine nastavlja sa fantastičnim igrama na Evropskom futsal prvenstvu za dijabetičare koje se igra u Slovačkoj.

Nakon što su u četvrtfinalu savladali reprezentaciju Belgije rezultatom 6:2 na red je došlo i polufinale protiv Ukrajine.

Polufinalni susret je odigran danas, naša selekcija je pružila još jednu sjajnu partiju i protiv Ukrajine slavila istim rezultatom kao i protiv Belgije - 6:2.

Strijelci za reprezentaciju BiH su bili Aleksandar Ivanović, Josip Studenović, Sandi Dizdarić, te Ibrahim Hršumović koji je postigao tri gola.

BiH je pobjedom nad Ukrajinom izborila finale Evropskog prvenstva koje je na rasporedu sutra u 18:00 sati, a naši momci će se za zlato boriti za boljim iz drugog polufinalnog duala Hrvatska - Slovačka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi