Rupa bez dna usred bijela dana: Muškarci u nevjerici zbog dvostruke akcije plavokose djevojke

Dočekala je svojih 15 sekundi slave

Rupa bez dna usred bijela dana: Muškarci u nevjerici zbog dvostruke akcije plavokose djevojke

A. Čaušević

Video navijačice koja u jednom gutljaju dovršava čašu piva tijekom kriket utakmice u Južnofričkoj republici između tiomova MI Cape Towna i Paarl Royalsa u Cape Townu postala je viralna na društvenim mrežama.

Na utakmici je bilo zanimljivih akcija i na tribinama. Tijekom 15. inninga za ekipu Royalsa kamere su bile usmjerene na djevojku koja je uzela čašu piva i eksirala je.

Djevojka koja je nosila crnu majicu na britele je prilikom prvog prikazivanja popila čašu piva u jednom dahu, ali još veća zabava uslijedila je nekoliko trenutaka kasnije.

Naime, ponovo je prikazana na velikom ekranu tada je gledala oko sebe i ugledala je pivo kod starijeg gospodina koji je sjedio ispred nje.

Svi na stadionu su ostali u šoku

Uzela je i njegovu čašicu je te je također "eksirala" na oduševljenje svih prisutnih na stadionu, a plavokosa djevojka je sve proslavila kao pobjedu.

Društvene mreže su prepune komentara, a najupećatljiviji je svakako onaj koji glasi: "Pijte odgovorno". Međutim, to za djevojku u ovom primjeru nije bio slučaj.

Oglasi

Bilo kako bila ona je dobila svojih 15 sekundi slave, a čini se da je upravo htjela pokazati svima koliko može popiti.

I dok su je mnogi ohrabrili zbog njenog poteza, svakako je veliki broj i onih koji su ostali šokirani što je u dva daha popila dvije čaše piva.

Treba se odati i priznanje za hrabrost plavokosoj djevojci što je pred svima odlučila da pokaže jednu od svojih "vrlina" i evidentno je da joj je pivo "omiljeni porok".

U sličnim situacijama djevojke bi se obično posramile ili bi samo mahnule, ali odlučna plavuša je otišla korak dalje i zaista je mnoge ostavila u čudu svojim potezima.

Vidjeti djevojku da eksira dvije čaše piva prilikom ludog provoda subotom ili petkom navečer je prava rijetkost, a tek tokom dana usred utakmice...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi