Đoković napustio olimpijsko selo

Želi se što bolje spremiti za turnir

Đoković napustio olimpijsko selo

Najbolji svjetski teniser i prva zvijezda Srbije na Olimpijskim igrama u Riju Novak Đoković napustio je Olimpijsko selo.

Novak je nakon dolaska u Rijo imao dosta zahtjeva za autograme i fotografisanja što mu je očito počelo predstavljati problem, pa je odlučio otići na mjesto gdje neće biti toliko gužve.

Đoković će nastavak Olimpoijskih igara provesti u apartmanu u blizini Olimpijskog parka, zajedno sa članovima svog tima. Prvi reket svijeta će kasno večeras imati i prvi meč na teniskom turniru u Riju i to u paru sa Nenadom Zimonjiće, a protivnici će im biti Hrvati Marin Ćilić i Marin Draganja.

Već sutra od 16.00 sati Novak će imati i prvi meč u singleu i to protiv Juana Martina Del Potra koji ga je porazio prije četiri godine u Londonu u meču za bronzanu medalju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi