Džeko posjetio OKBiH

Džeko posjetio OKBiH

Prostorije Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine je posjetio reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Čelnici Olimpijskog komiteta BiH i Fakulteta za sport i tjelesni odgoj Univerziteta Sarajevo su u jednosatnoj diskusiji sa Edinom razgovarali o mnogim pozitivnim sportskim procesima koji se ovih dana dešavaju u BiH iako je širi region, pa čak Evropa i Svijet u deprimirajućem raspoloženju prozrokovani finansijskim poteškoćama.

Edin je izrazio veliko zadovoljstvo zbog činjenice da su Sarajevo i Istočno Sarajevo gradovi domaćini EYOF-a 2017, kao i odličnom atmosferom u krovnoj kući BH nogometa.

Predsjednik OK BiH prof.dr Izet Rađo je ovom prilikom podržao kandidaturu Edina Džeke predloženog od Udruženja „Obrazovanje gradi BiH“ za dobitnika prestižne šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti