Fantomi okončali pripreme na Jablaničkom jezeru

Uskoro Sarajevo Open

Fantomi okončali pripreme na Jablaničkom jezeru

S. Mlaćo

Odbojkaši Odbojkaškog kluba invalida „Fantomi“ iz Sarajeva proteklih dana pripremali su se na Jablaničkom jezeru. Tokom četverodnevnih priprema, treninzi su bili intenzivni, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 

Pripreme su, kao i većina aktivnosti odgađani zbog pandemije korona virusa. Nakon priprema spremni su za početak nove sezona takmičenja u BiH, koja treba početi 03.oktobra.

„Zadovoljan sam odrađenim poslom na Jablaničkom jezeru, trenirali smo dva puta dnevno i mogu reći sa puno optimizma da smo spremni za predstojeća takmičenja“, rekao je trener OKI Fantomi, Šefko Nuhanović.

Prateći epidemiološku situaciju u državi, ali i svijetu, OKI Fantomi sa ponosom najavljuju da će se 19.po redu „Sarajevo Open“ održati od 09. do 11.oktobra.

Zbog pandemije korona virusa, OKI Fantomi morali su nekoliko puta odgoditi održavanje tradicionalnog turnira u sjedećoj odbojci „Sarajevo Open“, koji se prethodnih 18. godina održavao krajem aprila.

Top Komentari

user1597347980
Gdje je gracic ,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi