Fantomi sigurni u Bugojnu protiv Iskre

Premijer liga BiH u sjedećoj odbojci

Fantomi sigurni u Bugojnu protiv Iskre

S. Mlaćo

U devetom kolu Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci večeras su snage u dvorani OŠ "Bristovi" u Bugojnu odmjerili odbojkaši Iskre i sarajevskih Fantoma, a gosti su očekivano slavili sa 3:0 u setovima.

Po setovima je bilo 25:20, 25:18 i 25:18 za goste, iako je viđen veoma zanimljiv i kvalitetan meč.

Fantomi su u Bugojno doputovali nakon poraza od najljućeg rivala Spida, te su tražili nove bodove, a prvi set bio je neizvjestan sve do 20. poena. Presudio je kvalitet gostiju, koji su u ovom susretu imali šest reprezentativaca naše zemlje te znalački priveli meč kraju. U trećem setu su se domaći držali do samog kraja, ali su onda poklekli za zasluženu pobjedu tima iz Sarajeva.

Bila je ovo utakmica posljednjeg devet kola prvog dijela sezone, a prvenstvo se nastavlja krajem mjeseca marta naredne godine. 

Premijer liga BiH u sjedećoj odbojci, 9. kolo:

KSO Iskra Bugojno - OKI Fantomi 0:3 (20:25, 18:25, 18:25)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi