Fantomi u finalu protiv reprezentacije Rusije

Turnir "Sarajevo Open 2018"

Fantomi u finalu protiv reprezentacije Rusije

S. Mlaćo

Razigravanjem po grupama počeo je prvi dan Sarajevo Open 2018 turnira u sjedećoj odbojci. Osam ekipa igralo je u dvije grupe.

Pobjednici grupa su OKI Fantomi i reprezentacija Rusije, a drugoplasirani su bili reprezentacija Ukrajine i OKI Čelik iz Zenice.

U polufinalnim utakmicama OKI Fantomi su bili bolji od zeničkog Čelika, rezultatom 3:1, dok je reprezentacija Rusije slavila protiv selekcije Ukrajine rezultatom 3:0.

Finalna utakmica između OKI Fantomi, domaćina turnira i reprezentacije Rusije igra se 27. maja, u nedjelju, sa početkom u 14 sati u dvorani Ramiz Salčin.

OKI Fantomi imaju dodatni motiv da pobjede selekciju Rusije koja im je na prošlogodišnjem turniru odnijela titulu pobjednika Sarajevo Open-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti