Fantomi u finalu Sarajevo Open 2017

Fantomi u finalu Sarajevo Open 2017

E. Škorić

Odbojkaški klub invalida Fantomi plasirao se u finale Sarajevo Open 2017., turnira u sjedećoj odbojci. 

U polufinalnoj utakmici, OKI Fantomi pobijedili su ekipu Ilidže 3:1. Drugo polufinale igrale su reprezentacije Rusije i Azerbejdžana. Rusi su bili bolji i ubijedljivo slavili sa 3:0.

„Svjesni smo da će biti teška utakmica, ali se nadamo, da uz prednost domaćeg terena, te podršku naše poblike možemo osvojiti po trinaesti put titulu najbolje ekipe Sarajevo Opena 2017. Ekipa Rusije je vrlo jak protivnik, te će finale biti neizvjesno, jer su tokom turnira Rusi igrali besprijekorno, nisu izgubili niti jedan set“, rekao je direktor kluba Mirsad Mirojević.

Sutra,u nedjelju 21.maja, finale će igrati OKI  Fantomi i reprezentacija Rusije. Utakmica počinje u 14 sati u KSC Ilidža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi