13

Komentari (13)

user1574859714
Kaze covjek koji je otisoa na nekoliko olimpojada i bruko nas.
Mowzilla
SAVEZ I KOMITET NAPOLjE !!!
fukaraslana
Sto to nisi rekao prije Olimpijskih igara a ne danas
Nodi75
A ti Fazlija ćoro jedan kao nisi ambiciozan! Tebi smeta što je tvoj učenik bolji od tebe, koji si ti imbicil ljigavi!
Zeleni_zub
Fazlija je u pravu, ali u pravu su i svi na komentarima koji kazu da je on radio isto ili gore. Lafo odgoj mu ne dopusta ?
JJRamzes
I izbjeglic bolje od nas
Domaci
Govori covjek,koji uz pomoc politike(SDP)gurao seba na par Olimpislkih igara ali i gurai svoje takmicare kao za olimpisku stipendiju ali i olimpijadu
Babuka1
Jel mu politika sredila i 6. Mjesto na olimpijadi?
Domaci
Govorim poslije toga.Zamjenio Zenicu Sarajevom zbog politike i mandata u skupstini kantona.I ovdje govorim o nedosljednosti,ako si ti to radio kako mozes drugoga kritizirati za isto.I ja znam da doticna nije zasluzila odlazak,vec samo to zar se javlja neko je isto to radio.Ipak sam neko ko dosta dobro zna kakostvari stoje.
Mkaka
cuvajte se golubovi Tokija..stize Fazlija..
shokato
HAHAAH e cuj gora je od nje bila "selekcija izbjeglica" Luna Solomon hahahahha
Erikdier21
I ti si se Fazlija na osnovu te 2000-te šlepao jos najmanje 10 godina a nizašta si bio
Samo_nebo_je_granica
Nema potrebe momku pucati dislikeove, treba biti realan...u pravu je 100%... Sidney je isao regularno, ostvario odlican rezultat i svaka cast...sve poslije toga je bilo slepanje na osnovu starih rezultata.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.