Suze u očima, na licu šok: Samo jedna stvar može izazvati ovakvu reakciju kod neke žene!

Italijanski gimnastičar je imao najbolje namjere

Suze u očima, na licu šok: Samo jedna stvar može izazvati ovakvu reakciju kod neke žene!

Admin Čaušević

Kako možete učiniti osvajanje zlatne medalje još nezaboravnijim?Ponešto o tome definitivno zna Salvatore Maresca, italijanski gimnastičar koji je trijumfirao u Parizu na French Openu. 

Nakon što je pobijedio sve u disciplini karike, dečko rođen 1993. godine odlučio je svojoj djevojci priuštiti beskrajnu i beskrajnu radost zamolivši je za njega.

French Open se tradicionalno smatra odličnom uvertirom za Svjetsko prvenstvo koje ove godine je na rasporedu u Antwerpenu i to za dvije sedmice. Događaj koji je još važniji iz razloga što otvara mogućnost kvalifikacija za Olimpijske igre 2024.

Mareska je u Francuskoj imao odličan nastup te je osvojio prvo mjesto nakon brojnih medalja na državnim sda sanja o trijumfu na Svjetskom prvenstvu nakon što je prije dvoije godine bio treći.

Nakon uspjea odlučio je obradovati svoju djevojku Mariju Piu koja je doslovno ostala izvan sebe poslije poteza svog dečka.

Oglasi

Maresca se popeo na tribine i uzeo mikrofon. Zatim je prišao svojoj najvećoj podršci. Djevojka je bila u nevjerici, kada je ugledala kutiju, nije mogla suzdržati emocije.

Italijan je odlučio zaprostiti djevojku, a njena reakcija je bila zaista od srca i bez trunke glume te ništa nije bilo iscenirano kao što inače zna biti.

Ruke na licu, pa na ustima i na kraju nezadrživa radost. Osmijesi pomiješani sa suzama za buduću gospođu Marescom koja je počela skakati na mjestu luda od radosti.

Pred Marescom, koji je prilikom prosidbe kleknuo, Maria Pia je rekla da, prihvativši Salvatoreovu prosidbu prije nego što ga je poljubila i čvrsto zagrlila.

Gimnastičar je svojoj zaručnici stavio i medalju oko vrata, a prekrasni prizor je ganuo sve prisutne.

Oduševljeni gledatelji ustali su aplauzompozdravili šampiona na ovaj nezaboravan dan za njega i njegovu buduću suprugu. Bila je to predivna spontana reakcija.