Atraktivna plavuša sa Roland Garrosa uhvaćena na djelu, bile su joj dovoljne 4 sekunde

Svi su oduševljeni njenim potezom

Atraktivna plavuša sa Roland Garrosa uhvaćena na djelu, bile su joj dovoljne 4 sekunde

A. Čaušević

Stade Suzanne Lenglen je jedan od najpoznatijih teniskih stadiona na svijetu te se na njemu već decenijama igraju neki od najvažnijih mečeva prestižnog turnira Ronald Garros. Prije nekoliko dana na tribinama ovog stadiona je nastala je scena koja je postala viralna.

Fanovi su ostali odušljenjeni reakcijom Morgan Riddle na tribinama dok je njenog dečka Taylora Fritza nemilosrdno izviždala pariška publika nakon pobjede nad domaćim predstavnikom Arthurom Rinderknechom.

Amerikanac Fritz, 25, suprotstavio se posljednjem Francuzu Arthuru Rinderknechu na terenu Suzanne Lenglen.

Osmi igrač svijeta oporavio se od izgubljenog seta i porazio Rinderknecha nakon preokreta, a publika na Roland Garrosu stvorila je neprijateljsku atmosferu prema Amerikancu strastveno stajući iza svog domaćeg igrača.

Nakon što je osigurao pobjedu Fritz je stavio prst na usne i okrenuo se prema svim stranama stadiona.

Oglasi

Ruganje i zvižduci nisu prestajali, čak ni dok je bivša prvakinja Wimbledona Marion Bartoli pokušavala intervjuisati Fritza na terenu.

Usred ludnice, TV kamere su pokazale Fritzovu djevojku Morgan kako se čini da joj se sviđa prizor u gomili, a snimljena je u pravom trenutku.

Influencerici je silno zviždanje usmjereno prema njenom dečku bilo očigledno smiješno, pa je čak izvadila kameru da snimi scene, a bile su joj dovoljne četiri sekunde da svoju ideju sprovede u djelo.

Oglasi

"Ovo je prava ljubav", "Fritz pobjeđuje u životu", "Ona je ikona", samo su neki od komentara koje je dobila atraktivna plavuša na društvenim mrežama.

Inače, Morgan maksimalno koristi svoju vezu sa Fritzom, putuje širom svijeta, od turnira do turnira što koristi za svoju promociju te zaradu preko Instagrama.

Slovi za jednu od najtraktivnijih djevojki tenisera na touru i svojim šarmom i objavama oduševljava svoje fanove što je bio slučaj i u Parizu.

Oglasi