Incident tokom meča: Damirov otac zamalo u fizičkom obračunu

Džumhura vrijeđali s tribina

Incident tokom meča: Damirov otac zamalo u fizičkom obračunu

Najbolje rangirani bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur sinoć je poražen na samom startu teniskog turnira na Olimpijadi u Riju od Sele sa 2:0 u setovima.

Veoma ružan detalj desio se tokom meča kada je Džumhur prišao glavnom sudiji i rekao mu da ga gledatelji konstantno vrijeđaju. Nije jasno da li je Damir mislio na jednog ili na grupu gledatelja.

Sudac mu je rekao da on ništa nije čuo te je očekivao da će se meč nastaviti, ali Damir je odlučio da sjedne na stolicu dok pomenuti ljudi ne budu odstranjeni sa tribina.

U jednom trenutku u incident se uključio i otac našeg tenisera koj je zamalo ušao u fizički obračun na tribinama te je kasnije rekao Damiru da ne nastavi igrati sve 'dok ih ne istjeraju'.

Treba spomenuti i to da je Džumhur u jednom trenutku sudiji rekao da su ga vrijeđali po nacionalnoj osnovi.

U video klipu možete pogledati kako je to izgledalo.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi