Praznična nedjelja: Teniseri, rukometaši...

Nastupi Mutapčića i Teletovića

Praznična nedjelja: Teniseri, rukometaši...

Dž. Mrakić

Ova nedjelja donosi velik broj uzbuđenja za vjerne fanatike bosanskohercegovačkih sportista.

Prvi na megdan izlaze rukometaši, koji će u 20 sati odigrati meč sa Litvanijom bez rezultatskog značaja, s obzirom da su već ovjerili plasman u baraž Svjetskog prvenstva pobjedom nad Slovačkom.

Nakon njih u 21:30 po našem vremenu na teren izlazi Mirza Teletović, koji će sa svojim Phoenix 

Sunsima odigrati meč sa Minnesotom. Naš najbolji košarkaš nalazi se u odličnoj formi i očekuje se da seriju dobrih partija nastavi i večeras.

Nakon njih u ponoć Elvis Mutapčić debituje u UFC-u. Bosanskohercegovački MMA borac borit će se protiv Francimara Barrosa i borba između ovog dvojca bit će prva na eventu u Bostonu.

I kao šlag na kraju, teniseri. Bosna i Hercegovina će prvi put imati dva predstavnika u glavom žrijebu jednog Grand Slam turnira, a Mirza Bašić i Damir Džumhur na terene izlaze nešto iza ponoći, tačnije u 1 sat po našem vremenu.

Uživajmo u zaista sjajnom i uzbudljivom danu za bosanskohercegovački sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti