Izetu Hajroviću je bolje da ne gleda svoju ocjenu na FIFA 19

Neće mu se dopasti

Izetu Hajroviću je bolje da ne gleda svoju ocjenu na FIFA 19

Najpoznatija fudbalska simulacija na svijetu FIFA 19 zvanično izlazi 28. septembra, ali njenu DEMO verziju je od danas moguće preuzeti potpuno besplatno.

Jedini licencirani klub na FIFA 19 sa prostora bivše Jugoslavije je zagrebački Dinamo, a vrlo je zanimljivo pogledati ocjene koje su dobili fudbaleri hrvatskog prvaka.

Zapravo je najzanimljivije pogledati ocjenu Izeta Hajrovića koji je, s obzirom na partije koje pruža na startu nove sezone, neopravdano jedan od najlošije ocijenjenih igrača zagrebačkog kluba. Povremeni bh. reprezentativac ima ocjenu tek 68, za jedan veću Luke Menala.

Najbolje ocijenjeni bh. fudbaler u Dinamu je Amer Gojak (71), ako ne računamo "Austrijanca" Emira Dilavera sa ocjenom 75. Dilaver je, uz Danija Olma, najbolji Dinamov igrač na FIFA 19 i samo njih dvojica imaju zlatne kartice.

Dobro kotiraju još Kévin Théophile-Catherine (74), Marko Gavranović, Arijan Ademi i Petar Stojanović (svi 73), dok je najbrži igrač Mislav Oršić sa ocjenom 87 za brzinu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi