Voditeljici se omaklo i izgovorila je riječ zbog koje će je pamtiti dok je živa
Nesretna novinarka se zbunila tokom javljanja uživo i postala je apsolutni hit (Foto: Screenshot)

Dešava se

Voditeljici se omaklo i izgovorila je riječ zbog koje će je pamtiti dok je živa

Midhat Šljivak

Jedna od voditeljica NFL mreže koja je najavljivala igrače za draft koji je održan sinoć, postala je viralna širom svijeta nakon što je na predstavljanju igrača Jalena Cartera izgovorila kako on ima veliki penis.

Voditeljica NFL mreže napravila je veliki gaf tokom najave igrača za draft. Ona se malo zbunila tokom predstavljanja igrača s univerziteta Georgija Jalena Cartera i postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Dok je najavljivala zvijezdu univerziteta Georgija ova djevojka je izgovorila sljedeće riječi:

"Čuli smo da žele defensive tacklea Jalena Cartera koji je osvojio šampionat s Bulldogsima. Veliki k***c, veliki momak, 190 centimetara, 140 kilograma", istakla je nesretna voditeljica.

[twitter]https://twitter.com/ADannehy/status/1651300272302325765[/twitter]

Pokušala se u trenutku ispraviti kad je shvatila šta je rekla. Ipak, već je sve otišlo uživo i ona je postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

Oglasi

Carter je odabran kao deveti pik i karijeru u NFL-u počinje u redovima Philadelphia Eaglesa s kojima će ubrzo zvanično potpisati ugovor.

Voditeljica je na kraju zaslužna što je njegov dolazak u NFL postao mnogo više popraćen širom svijeta, ali greške se dešavaju i djevojci treba pružiti maksimalnu podršku.

Treba istaći svakako da je 22-godišnji Carter veoma problematičan momak i da je često bio u problemima sa zakonom. Nedavno je morao napustiti i probne treninge nakon što se pojavio nalog za njegovo hapšenje zbog umiješanosti u saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe s univerziteta Georgija.

NFL draft, odnosno njegov prvi dio, održao se protekle noći u Kansas Cityju, gradu aktuelnih šampiona Chiefsa.

Prvi izbor imali su Carolina Panthersi. Očekivano, oni su odabrali omalenog quarterbacka Brycea Younga s univerziteta Alabama. Do prvog pika Panthersi su došli nakon razmjene s Chicago Bearsima.

Dva pika potom su imali Houston Texansi. Kao drugi izbor odabrali su quarterbacka s Ohio State univerziteta CJ Strouda, te linebackera s Alabame Willa Andersona Juniora.

Protekle noći održana je samo prva runda, a preostalih šest bit će održano u ova dva dana.

Oglasi