Evropska šampionka ovacijama dočekana u Mostaru: Medalja u Tokiju? Ne mogu ništa obećati...

Doček za Lanu Pudar

Evropska šampionka ovacijama dočekana u Mostaru: Medalja u Tokiju? Ne mogu ništa obećati...

Edmir Škorić

Najbolja juniorka Evrope Lana Pudar danas se vratila u BiH.

Ova talentovana bh. plivačica, koja ima samo 15 godina, bila je zlatna na Evropskom prvenstvu za juniore u disciplini 100 metara delfin. Osvojila je tri medalje u Rimu, pošto je prethodno osvojila dvije srebrene medalje.

"Drago mi je što se moj trud i mojih trenera isplatio. Sretna sam zbog ovih rezultata. Išla sam na medalje na sve tri discipline, ali ipak sam se iznenadila", kazala je Lana po dolasku u Sarajevo.

Njoj je kasnije upriličen doček u Mostaru. Brojni njeni sugrađani su je pozdravili ovacijama.

Nju čekaju Olimpijske igre u Tokiju. Javnost u BiH nada se i medalji...

"Ne mogu ništa obećati, ali potrudit ću se da ostvarim što bolji rezultat. To sigurno mogu obećati", kazala je.

"Želim da se zahvalim svima što su ovdje došli. Lijepo vas je vidjeti u ovolikom broju. Hvala vam što pružate podršku, ali potrebna je podrška vlasti, želim da Mostar dobije bazen...", poručila je mlada plivačica.

Top Komentari

MethodMan
Novinari debili odmah pritisak na nju vrše i da ne bude medalje Lana ti si ponos ove male države i ovog napaćenog naroda!
7 0
crni1000
Pomoci ce narod izgradit bazen, pokrenite akciju!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi