Lana Pudar nastavlja da oduševljava

Prilika za nove medalje

Lana Pudar nastavlja da oduševljava

Edmir Škorić

Talentovana bh. plivačica Lana Pudar oduševljava nastupima na Evropskom prvenstvu za juniore u Rimu.

Prije dva dana je osvojila srebrenu medalju u disciplini na 200 metara delfin. Pudar je bila najmlađa takmičarka u finalu što je dodatni pokazatelj o kakvoj plivačici se radi.

Potom se plasirala u finale EP-a u kategoriji 50 metara delfin. Finale utrke 50 metara delfin zakazano je za danas od 18 sati i Bosna i Hercegovina bi zahvaljujući Lani mogla dobiti još jednu medalju.

Takođe, jutros je na kvalifikacionoj utrci na 100 metara delfin osvojila prvo mjesto sa vremenom 58.76 i tako se plasirala u polufinale koje je na programu večeras u 19.13 sati.

Pred ovom mladom djevojkom je velika karijera i to se već sada može vidjeti. Ko zna, možda upravo ona bude prva koja će ovoj zemlji donijeti medalju sa Olimpijskih igara.

Top Komentari

green_dragon
Mislim da ovoj maloj nece biti problem donijeti medalju BiH....pitanje je sta ce BiH uciniti za ovu malu
6 2
bk123
Bravo Lana...Bog da ti zdravlja a ostalo je sve moguće
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi