Kako je hrvatski komentator najavio današnji nastup Lane Pudar?

Naša sportska kraljica

Kako je hrvatski komentator najavio današnji nastup Lane Pudar?

E. Škorić

Lana Pudar oduševila je ponovo regiju svojim sjajnim nastupom na Svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju.

Najbolja bh. plivačica je osvojila treće mjesto u polufinalu u disciplini 100 metara delfin, pa joj sutra od 16:10 sati predstoji nova borba za medalju.

S vremenom 56.28 sekundi Lana je postavila i novi državni rekord, a ima velika očekivanja i pred trku finala.

Njenim nevjerovatnim plivačkim sposobnostima dive se svi, a komentator HRT-a ju je predstavio kao "čudo iz BiH".

"Čudo iz Bosne i Hercegovine, Lana Pudar, u stazi broj pet. Ona je ovdje osvojila jednu medalju. Ima broncu na 200 metara leđno", kazao je u uvodo komentator HRT-a.

Ono što je zaista žalosno je to što Lanu ne prenosi javni servis njene države, a jedini način da gledamo njene historijske nastupe je Hrvatska radiotelevizija (HRT). Oni koji nemaju HRT u programskoj šemi svojih kablovskih operatera obično koriste razne streamove.

No, dobro, šta da se radi, mi svakako našem "čudu" želimo sutra puno sreće i da se ponovo popne na postolje.

Talentovana Mostarka nedavno je osvojila brončanu medalju na utrci na 200 metara leptir.

Top Komentari

Bhf111
Nevjerovatno sta radi, svaka joj cast i zelim ti svu srecu svijeta. Tolika borba i treba drzava stati uz tebe, nadam se da hoce jer si dijamant koji ce tek dostici pravu vrijednost
11 0
Realist
E tako je nama kad moramo u svakom sportu gledat Hrvatsku na BHT-u gdje komentatora boli neka stvar ko ce tu dobit, pa moramo hvatat streamove hrvatskih kanala jer u BiH budu zatamljeni za vrijeme utakmice.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi